Vi byder på traditionel dansk mad.
Spis frokost eller middag i vores stemningsfulde restaurant eller på vores soldæk. Her er direkte udsigt til strandlivet i Vorupør.
Åbningstider sæson 2021:
April og maj åbent torsdag-fredag-lørdag og søndag fra kl. 12. Køkkenet lukker kl. 21
Påsken, pinse, juni, juli og august åbent alle ugens dage fra kl. 12. Køkkenet lukker kl. 21
.


Menukort
● Frokostbræt; Valgfrit 3 anretninger ○ Fiskefrikadelle – Marineret Sild – Rullepølse med Sky og rå løg – Æg & Rejer med Tomat og Citron, Roastbeef med ristede løg, hjemmelavet agurkesalat og Karse – Lun Postej med Rødbedejulienne – Kartoffel med purløgsmayo – Frikadeller med hakkede rødbeder | 145,- |
● Kæmpe Tartelet; ○ Høns i asparges ○ Serveret i stor butterdejs-skål | 145,- |
● Pariserbøf; ○ Hakke-bøf, rødbeder, kapers, æggeblomme og revet peberrod ○ Serveret på smørstegt lystbrød | 145,- |
● Stjerneskud; ○ Stegt og dampet fisk, rejer og asparges | 175,- |
● Flæskeæggekage; ○ Æggekage, flæsk og tomat ○ Serveret med rugbrød m. smør | 145,- |
● Stegt flæsk; ○ Nye kartofler, persillesovs og rødbeder | 155,- |
● Stegt hel rødspætte; ○ Serveret med nye kartofler og persillesovs | 175,- |
● Wienerschnitzel; ○ Kartofler, ærter, smørsovs, en “dreng” | 185,- |
Menu – Børn under 12 år | |
● Små tarteletter; ○ 2 små butterdejstarteletter med høns og asparges | 85,- |
● Fiskefilet; ○ Kartofler og persillesovs | 85,- |
● Spaghetti og kødsovs | 65,- |
Desserter | |
● Rødgrød m. fløde | 85,- |
● Is ala Havbadet med årstidens frugter | 75,- |
● Ost på tallerken; ○ Serveres 3 forskellige m. kiks | 95,- |