Restaurant

Vi byder på traditionel dansk mad.

Spis frokost eller middag i vores stemningsfulde restaurant eller på vores soldæk. Her er direkte udsigt til strandlivet i Vorupør.

Åbningstider sæson 2021:

April og maj åbent torsdag-fredag-lørdag og søndag fra kl. 12. Køkkenet lukker kl. 21

Påsken, pinse, juni, juli og august åbent alle ugens dage fra kl. 12. Køkkenet lukker kl. 21

.

Menukort

Frokostbræt; Valgfrit 3 anretninger
○ Fiskefrikadelle – Marineret Sild – Rullepølse med Sky og rå løg – Æg & Rejer med Tomat og Citron, Roastbeef med ristede løg, hjemmelavet agurkesalat og Karse – Lun Postej med Rødbedejulienne – Kartoffel med purløgsmayo – Frikadeller med hakkede rødbeder
145,-
Kæmpe Tartelet;
○ Høns i asparges
○ Serveret i stor butterdejs-skål
145,-
Pariserbøf;
○ Hakke-bøf, rødbeder, kapers, æggeblomme og revet peberrod
○ Serveret på smørstegt lystbrød
145,-
Stjerneskud;
○ Stegt og dampet fisk, rejer og asparges
175,-
● Flæskeæggekage;
○ Æggekage, flæsk og tomat
○ Serveret med rugbrød m. smør
145,-
Stegt flæsk;
○ Nye kartofler, persillesovs og rødbeder
155,-
Stegt hel rødspætte;
○ Serveret med nye kartofler og persillesovs
175,-
Wienerschnitzel;
○ Kartofler, ærter, smørsovs, en “dreng”
185,-
Menu – Børn under 12 år
Små tarteletter;
○ 2 små butterdejstarteletter med høns og asparges
85,-
Fiskefilet;
○ Kartofler og persillesovs
85,-
Spaghetti og kødsovs65,-
Desserter
Rødgrød m. fløde85,-
Is ala Havbadet med årstidens frugter75,-
Ost på tallerken;
○ Serveres 3 forskellige m. kiks
95,-